Wiley Rishikimi i CIA-s

Wiley cia 2015Sigurisht Rating: ★★★★

Wiley ka qenë në biznesin e prep provë për më shumë se 40 vite dhe është i njohur për krijimin e kurseve të shqyrtimit të kualitetit të lartë për disa provime të ndryshme të kontabilitetit. Wiley CIAexcel, i njohur gjithashtu si Wiley Rishikimi i CIA-s, jeton deri në këto standarde dhe ofron një shumëllojshmëri të burimeve për të ndihmuar kandidatët për të studiuar dhe të kalojë provimin e CIA-s.

Disa nga karakteristikat më të njohura të kursit përfshijnë banka e tyre e madhe Testi i përbërë nga mbi 5,000 Pyetjet praktikë, Apps celular, tekstet shkollore gjithëpërfshirëse, dhe fokusi Shënime.

Pro

banka Wiley testi1. Test Banka

Duke marrë teste praktikë është një pjesë thelbësore e përgatitjes për provim të CIA-s. The Wiley CIA Test Banka jep studentëve këtë mundësi. Banka Test për të tre pjesët e provimit përfshin më shumë se 5,000 pyetje dhe përgjigje, opsioni i krijimit të pakufizuar, testet përshtatur praktikë, dhe analytics performancës për të ndjekur progresin tuaj dhe performancën. Software simulon përvojën aktuale provë Pearson VUE për të ndihmuar në përgatitjen e studentëve për çfarë të presin në ditën e provimit të tyre.

2. Mobile Apps

Asgjë nuk mund një app celular për të studiuar në lëvizje. Wiley ka krijuar aplikacione për të dy iPhone dhe iPad. Ju mund të krijoni kartat shënim me pikat plumb e koncepteve kyçe, bookmark kushtet ose seksione të veçanta, Kërko nga fjalë kyçe, dhe për të krijuar shënime tuaj për të gjitha tri pjesët e provimit të CIA-s.

3. Up-to-date Tekstet

Tekstet Wiley i CIA-s janë përditësuar çdo vit. Kursi i plotë përfshin një sërë 3 tekstet shkollore, një për secilën pjesë të provimit të CIA-s. Të tre librat punojnë së bashku për të ndihmuar të përforcuar tema dhe të ju ndihmojë të zotëruar konceptet dhe parimet, megjithatë, ato mund të blihen individualisht ose si një grup. Çdo libër është i mbushur me diagrame, tavolina, Listat dhe pajisjet e kujtesës për të ndihmuar ju kujtohet materialin. Ju gjithashtu keni qasje në pyetjet me shumë zgjedhje dhe zgjidhjet e tyre.

Teksti i parë mbulon Pjesa 1, Bazat e Auditimit të Brendshëm; libër mësimi 2 mbulon Pjesa 2 dhe fokusohet në Praktikën e Auditimit të Brendshëm; dhe teksti i tretë shkon mbi Dijes Elementet e Auditimit të Brendshëm të mbuluara në Pjesën 3 e provimit.

shënime Wiley fokus4. Fokus Notes

Ky grup referencë plotësuese paraqet materialin më të rëndësishme Studimi u shtri në provim në formë të kondensuar. Wiley Fokus Notes të vijë në një spirale të lidhur udhëzues rrokullisje dhe të përqëndrohet në konceptet kyçe për t'ju ndihmuar të bëni më të madhe të kohës tuaj të studimit. Ju do të plotë stërvitje në llogaritjet financiare, spreadsheet dhe aftësitë hulumtuese.

Çdo seksion i mëson ju strategjive të reja për se si të përgatiten për provimin tuaj shpejt dhe me efikasitet dhe ofron materiale shtesë referimi për zonat tuaja të dobëta.

5. Free Trial i Test Bankës

Ju mund të regjistroheni për të marrë 24 orë të lirë, qasje të pakufizuar në Bankën Test. Edhe pse ju nuk do të jetë në gjendje për të hyrë materialet kursin teksteve shkollore ose burime të tjera, ju do të jetë në gjendje të vendosë nëse për të blerë Bankën Test veçmas ose si një pjesë e kursit tuaj.

6. Financing Options

Wiley partners with PayPal Credit to offer their customers affordable payment plans.

CONS

1. Asnjë Android App

CIA Provimi Focus Shënime Wiley janë në dispozicion vetëm për pajisjet Apple iOS. Megjithatë, Wiley ka zhvilluar Apps Android për kurset e saj të prep provimit CPA, kështu që ndoshta përdoruesit e Android do të jetë në gjendje të përfitojnë nga ky funksion në të ardhmen.

2. Asnjë Opsionet jetojnë ose Video Leksione

Wiley CIA provimit Rishikimi është rreptësisht një kurs online pa ndonjë komponente të gjalla ose video. Studentët do të kenë për të mbuluar materialin në tekstet shkollore dhe të përfunduar pyetjet e praktikës vetë dhe mbështetet në përgjigjet që janë dhënë për të sqaruar ndonjë problem apo pyetje që ata mund të kenë.

Sugjerim im

Wiley CIA do të përfitojnë studentët internet që mësojnë më mirë duke praktikuar shumë pyetje dhe të planifikojnë qasjen e tyre për të kalueshmërisë sipas planit të tyre të studimit. Wiley është i njohur për pyetjet me cilësi të lartë që janë të ngjashme me ato në provimin dhe mund të filtrohen për seancat praktike që përfshijnë Bankën Test. Tekstet e përfshira dhe të përqëndrohet Shënime janë një shtesë e mirëpritur për më shumë nxënës tradicionale që duan të punojnë rrugën e tyre përmes një teksti.

Duke pasur qasje në aplikacionet mobile u jep nxënësve mundësinë për të studiuar në çdo kohë, kudo në lehtësi e tyre. Kjo është e vlefshme për kandidatët me ndryshon gjatë në metro apo tren. CIA në internet Test Banka është thelbi i programit dhe do të ndihmojë studentët të bëhen të aftë në përgjigjur pyetjeve në internet, ashtu si ata do të në provimin aktuale.

SHKO TE Wiley CIAEXCEL!

Përmbledhje e natyrisht karakteristikat

  • Udhëzon në rrugë të provimit (3 vëllime)
  • Fokus Notes (flipbooks me material më thelbësore)
  • Online Test Bank me 5,300+ Pyetjet praktikë
  • Praktika Provimet krijuara nëpërmjet Test Bankës
  • Analytics kursit
  • App celular për iPhone dhe iPad

Çmimi

Wiley CIAexcel Provimi Rishikimi 2015: Complete Pack Studimi (Përfshin pjesë 1, 2 dhe 3)

Çmim: $675
Përfshin: Complete Wiley CIA udhëzon provimit (3 vëllime), Shënime fokus për të gjitha tri pjesë, 1-Qasje vit në provë Bankën Online, duke përfshirë 5,300+ Pyetjet praktikë.

Pjesë Wiley CIAexcel Pack (Auditimi i brendshëm Bazat Pack; Auditimi i brendshëm Praktika Pack; ose Njohuri Elementet Pack)

Çmim: $225 për secilën pjesë
Përfshin: 1-Viti Test Banka abonim për të lidhur provimit Pjesës, Fokus Shënime lidhur me provim Pjesës, dhe Rishikimi Guide lidhur me provimin Pjesës.

Wiley CIA Provimi Fokus Notes

Çmim: $40 për secilën pjesë (1, 2 dhe 3)
Përfshin: Spiral-i detyruar Focus Shënime udhëzon për 2015. Këto ndihma studimi gjej informacion kyç për të rritur mbajtjen e materialit.

Provimi Wiley CIA Focus Shënime App

Çmim: Mbërritjen në 89,99 $, varet në-app blerjet
Përfshin: Pa pagesë Install me 30 Shënime. Materiale shtesë studim mund shtuar nga anë të in-app blerjet në $34.99 për një pjesë ose $89.99 për të tre pjesët.

Provimi Wiley CIA Test Banka Vetëm

Çmim: $215 për 1 vit / $ 75 për 4 muaj për Pjesa
Përfshin:

Mbi 5,000 pyetje dhe përgjigje, Sesionet pakufizuar praktikë dhe teste, krijuar grupe praktikë nga 30+ Provimi nën-temat, dhe analitikë që udhë forta dhe të dobëta.

SHKO TE Wiley CIAEXCEL!

Wiley CIA Breakdown

Wiley Rishikimi i CIA-s
Përparësitë
1.Test Bank me 5,000 pyetjet
2.Mobile App
3.Up-to-date Tekstet
4.Fokus Notes
5.Free Trial i Test Bankës

Best Wiley Coupon Codes & Zbritje

Përmbledhje
Review Date
Reviewed Item
Wiley Rishikimi i CIA-s
Author Rating
41star1star1star1stargray
© Copyright 2019 CrushTheCIAExam.com. Të gjitha të drejtat e rezervuara.