Gleim Rishikimi i CIA-s

Materialet Gleim CIA-sVLERËSUAR:

Gleim Rishikimi i CIA-s është një nga më të njohura të CIA-s kurse shqyrtim në treg. Studentët kanë vlerësuar këtë kurs të gjerë të vetë-studim, e cila vjen me një këshilltar të caktuar personale për t'ju ndihmuar përmes procesit të tërë të provimit të CIA-s.
Materialet gjithëpërfshirëse studimore, një opsion për të blerë materialet e veçmas ose si një paketë, ndjekja e performancës, dhe garanci mbrapa të holla, të gjithë e bëjnë këtë kurs një opsion shumë tërheqës.

Pro

këshillim Gleim cia1. Këshilltarët personale & Accessibility

Ju nuk do të duhet të paguajnë për një mësues, sepse këshilltari juaj shumë vetë është ndërtuar në kurs. Qe nga fillimi, këshilltari juaj do t'ju ndihmojë të krijojë një plan studimi të bazuar në orarin tuaj, gjendja aktuale dhe sfond. Nëse keni pyetje në lidhje me procesin e provimit të CIA-s ose materialet e studimit, ju mund të kthehet për këshilltarin tuaj apo stafit kontabilitetit ekspert në Gleim. T'i kontaktuar ata me telefon, email, ose të konsultohet me Q&Një bord mesazh për përgjigjet e pyetjeve zakonisht kërkuar.

2. Të mëdha Pyetje Banka

Software internet Gleim-së provë përfshin mbi 3,000 pyetje me zgjidhje të shumta. Nxënësit mund të përdorin banka të mëdha provë për të krijuar teste praktike me porosi. Pyetjet praktikë në testet mund të filtrohen nga numri dhe lloji, dhe ju mund të zgjidhni për të përjashtuar pyetje që kanë punuar më parë në. Kjo ndihmon për të shmangur kaluar kohë në të njëjtat pyetje që ju keni përgjigjur tashmë në favor të përqëndruar në ata që nuk kanë parë ose kanë nevojë për të praktikuar. Shpjegime të hollësishme për të dy përgjigjeve të sakta dhe të gabuara janë të përfshira edhe.

Gleim cia3. Analiza e Performancës

Gleim ju ndihmon të identifikuar dhe të përqëndrohet në zonat tuaj dobëta kështu që ju nuk shpenzojnë më shumë kohë se e nevojshme duke u përgatitur për provimin tuaj të ardhshëm të CIA-s. Software vjen me analytics detajuara që udhë punën tuaj si ju përparim përmes kursit. Duke luftuar me një seksion të veçantë? Ju mund të mbani rimarrë të njëjtat pyetje derisa ju të zotëruar atë lloj. Software gjurmët përpjekje tuaj më të fundit, mesatar i fundit tuaj 3 Përpjekjet e, dhe mesatarja juaj kumulative. Ju gjithashtu mund të ndiqni progresin tuaj në punën Grafikët seksionin, e cila tregon një fotografi e punën tuaj deri më tani.

4. Në dispozicion në spanjisht

Nxënësit planifikojnë për të marrë provimin në spanjisht do të jetë i lumtur të dinë se Gleim ofron materialet e saj studimore në spanjisht, si dhe. Nuk ka nevojë për të përkthyer pyetjet praktikë në spanjisht në kokën tuaj, ose të luftojnë me një pengesë gjuhën, si çdo gjë është përkthyer për ju tashmë! Ju do të jenë në gjendje për të parë pyetjet praktika në anglisht dhe spanjisht.

5. Zgjidhni studiuar ose provimin Mode

Në regjimin Sesioni Studimi, ju mund të zgjidhni se si shumë pyetje për të përfshirë në provimin tuaj praktikë. Kjo është e dobishme në qoftë se ju nuk keni shumë kohë për të studiuar, sepse ju mund të përshtatet në një seancë të shpejtë në pushim tuaj drekë ose para se të punës. Në regjimin e studimit, Përgjigjet tuaja do të vlerësohet menjëherë dhe ju do të merrni një shpjegim se pse përgjigjja juaj është e saktë ose e pasaktë.

Kur ju filloni të ndiheni më të sigurt në lidhje me një seksion, ju mund të kaloni mbi të mode praktikë provim, i cili simulon mjedisin aktuale provim. Ashtu si në provimin e vërtetë të CIA-s, përgjigjet nuk do të zbulohet deri sa të keni përfunduar të gjitha pyetjet.

6. Final Rishikimi provimin

Mënyra Exam Rehearsal ofron mundësinë për të përgatitur me një test të kompjuterizuar që është pothuajse identike me provimin aktuale të CIA-s. Ajo duhet të merret të paktën një javë para datës tuaj të vërtetë provimit, gjatë shqyrtimit tuaj përfundimtar. Ajo simulon mjedisin aktuale provim duke përfshirë 100 pyetje me zgjedhje të shumëfishta të cilat duhet të përgjigjet në 3.5 orë. Ju do të jetë në gjendje për të praktikuar aftësitë tuaja kohë-menaxhimit, ndërsa testimi veten në përmbajtjen e provimit.

7. Pass Garancitë

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me kursin Gleim Shqyrtues i CIA-s mund të kthejë atë për një kthim të plotë (minus kostot e transportit detar). Ose ju mund të përfitojnë nga Garancia e zëvendësimit të tyre apo e vazhdueshme Qasja Garancia. Është e qartë se Gleim është duke investuar në konsumatorë të kënaqur që do të kalojnë provimin e CIA-s në përpjekjen e tyre të parë. Për më shumë detaje dhe me kërkesat e pranueshmërise për garancitë e ndryshme, ju lutem klikoni këtu.

8. Zbritje

Gleim aktualisht ofron lexuesit një Crush 5% zbritje në të gjitha materialet e tyre të studimit të CIA-s. Të jetë i sigurt për të përfituar nga kjo zbritje në qoftë se ju shkoni me Gleim! Gleim also offers financing options for those who need it.

Shkoj 5% OFF Gleim CIA Rishikimit

CONS

1. Çmim / Nuk ka Kursimeve në shumicën Paketat

Nëse ju jeni duke planifikuar për të blerë Sistemin e CIA Rishikimi Gleim Premium me të gjithë komponentët ($849), blerja e materialeve studimore për të gjitha tri pjesët e provimit së bashku në një pako nuk do të ju kursejnë shumë (apo ndonjë gjë) në krahasim me blerjen e komponenteve të veçanta të programit. Me zbritje tonë shtesë, ju do të kurseni një shtesë $42 në qoftë se keni ndërmend për të blerë të gjithë programin Premium CIA shqyrtues me çdo gjë të përfshirë, por studentët e interesuar vetëm në kurs online shqyrtimit do të bëjë më mirë për të blerë materiale prep për një pjesë të provimit në një kohë për të parë se sa mirë ajo i përshtatet nevojave të tyre dhe përgatit ata.

Ideal i përdoruesit

Shqyrtimi Gleim CIA audio është e madhe për njerëzit që janë vazhdimisht në-e-shko. Çdo klip është rreth 30-minuta të gjatë dhe mbulon një njësi të ndryshme të studimit. Audio është në përputhje me shumicën e pajisjeve portative të muzikës dhe telefonat e mençur, duke lejuar kandidatët për të studiuar kohë në palestër, gjatë ndërroj tyre të përditshme për të punuar, dhe herë të tjera më pak tradicionale studimore. Për më shumë informacion në lidhje me Gleim-së Sigurisht Audio shqyrtim kliko këtu.

Fleksibiliteti i programit mundëson nxënësve për të blerë materiale studimore për vetëm një pjesë të provimit në një kohë, or they can purchase the entire course for slight savings. Nxënësit vetë-motivuar do të bëjmë më me këtë program – even though you are assigned a personal counsellor to answer questions and help you design a study plan, kjo nuk është një detyrë tradicionale me ligjërata të gjalla, afatet apo ndërveprim peer.

Sugjerim im

Gleim është më i plotë CIA Sigurisht shqyrtim në internet në treg dhe është një përshtatje të madh për këdo që është serioze në lidhje me kalimin gjithë 3 pjesë të provimit në të përpiqet të parë. The personal counsellors assigned to each student are one of the biggest strengths of Gleim’s program. Studentët të cilët kanë marrë kurse Gleim e rekomandoj pyetje praktikë dhe raportojnë se materiali i përgatitur mirë ata për provimin aktuale.

Fakti se kursi i tyre është mbështetur nga një Garancia Money Back, një Guarantee Ndërrimi, and an Online Access Guarantee demonstrate Gleim’s commitment to their products and their desire for their clients to succeed on the CIA exam. Shkarko një Gleim-së Demos FREE dhe check it out për veten tuaj. Kjo mund të jetë vendimi më i rëndësishëm që ju bëni në udhëtimin tuaj për të shtypur provimin e CIA-s!

SHKO TE SHQYRTIMI Gleim CIA-s!

Përmbledhje e natyrisht karakteristikat

 • Seksionet Interactive Rishikimi nga ana e 1, 2, dhe 3 e provimit të CIA-s
 • I madh Test Pyetje Banka (3,000+ Pyetjet)
 • Provimet Praktika pakufizuar
 • Studimi Interactive Planer
 • Këshilltar Personal
 • Librat dixhital me përshkruan të, Shembuj, Ligjeratat audiovizuale
 • Leksione Audio Rishikimi per download / Streaming
 • Provimi përfundimtar Rehearsal ™

Çmimi

Paketa Gleim Premium CIA Shqyrtimi i Sistemit (Përfshin pjesë 1, 2 dhe 3)

Çmim: $849
Përfshin: qasje të pakufizuar deri sa të kalojë Premium internet vetë-studimit sigurisht shqyrtimit Gleim-së (2016 botim), Praktika e provimeve pakufizuar, Provimi-imituar bankë provë dhe kuize, këshilltar personal, Planifikues interaktive Studimi, Libri dixhital me vija të plota, Shembuj dhe leksione audiovizuale. Gjithashtu përfshin Gleim CIA Test Prep, Audio Leksione (2017 botim), dhe provimin Rehearsal ™ dhe të lirë bookbag Gleim.

 • Çmimi për Pjesa 1 ose 2 vetëm: $299
 • Çmimi për Pjesa 3 vetëm: $339
Gleim Traditional CIA Rishikimi Online (Përfshin pjesë 1, 2 dhe 3)

Çmim: $799
Përfshin: Traditional internet vetë-studim kurs shqyrtim Gleim-së (2016 botim) vjen me një projektues interaktive studimit, Audio Leksione (2017 botim) Pyetjet praktikë, Gleim libra digjitale që përmbajnë përshkruan gjithëpërfshirëse dhe shembuj, dhe këshilltar tuaj personale, të gjithë deri sa të kalojë.

 • Çmimi për Pjesa 1 ose 2 vetëm: $279
 • Çmimi për Pjesa 3 vetëm: $319
Pjesë Gleim CIA-s 1,2,3 (Librat & Test Prep)

Cmimi total: $447

Përfshin: 18-Qasje muaj për një nga bankat më të përdorura gjerësisht pyetje në treg. Pyetjet e CIA-s e provimit të publikuara nga The IIA dhe libra (fakultativ).

 • Çmimi për Pjesa 1 – Bazat e Auditimit të Brendshëm (libër & Test Prep) vetëm: $139
 • Çmimi për Pjesa 2 – Praktika e Auditimit të Brendshëm (libër & Test Prep) vetëm: $139
 • Çmimi për Pjesa 3 – Elementet Njohuri e Auditimit të Brendshëm (libër & Test Prep) vetëm: $169

SHKO TE SHQYRTIMI Gleim CIA-s!

Gleim CIA Rishikimi Course Info

Gleim Rishikimi i CIA-s
Përparësitë
1.Këshilltarët personale & Accessibility
2.Të mëdha Pyetje Banka
3.5% Off Kodi Discount
4.Në dispozicion në spanjisht
5.Pass Garancitë

Best Gleim Coupon Codes & Zbritje

Përmbledhje
Review Date
Reviewed Item
Gleim CIA Review Course
Author Rating
41star1star1star1stargray
© Copyright 2019 CrushTheCIAExam.com. Të gjitha të drejtat e rezervuara.