Më i lartë 6 CIA Review Courses of 2017

Mirë Kurset Rishikimi i CIA-s – Compare 2017’s Top 6

 

Më i lartë 6 CIA Review Courses of 2017If becoming a Certified Internal Auditor is in your future, the best thing you can do to ensure your success is find a solid CIA Review Course. With the countless CIA course options out there, it’s hard to identify which CIA study materials will best help you in preparing for the exam.

So here’s the good news – I have personally tested every major CIA exam prep course on the market so you don’t have to! The CIA course comparison chart below will help you figure out which course best fits your needs.

Make an informed decision and don’t waste time! Use my comparison chart and individual CIA review breakdowns to significantly cut your study time and pass faster!

Top CIA Review Course Comparisons & Zbritje

Provimi i CIA-s
Kurse
Gleim Rishikimi i CIA-s Wiley cia iia cia mësuar shqyrtim të sistemit Lambers Rishikimi i CIA-s
RENDITJA #1 #2 #3 #4 #5 #6
PËRGJITHSHME
VLERËSUAR
KOMPANISË Gleim Rishikimi i CIA-s Powers Resources CIA Review Gryfina CIA Rishikimi Wiley Rishikimi i CIA-s Sistemi Learning CIA Lambers Rishikimi i CIA-s
ÇMIMI $949 $902

Get Coupon

$495 $396
Trego Coupon
$427 $357
Trego Coupon
$375 $319
Trego Coupon
$895 $1,800+
PRAKTIKA
PYETJE
3,000 3,700+ 2,000+ 5,300 N / A 3,100
VIDEO
LIGJËRIMET
SHQYRTIMI AUDIO
KURS
Po – $700 Shtesë
PARA BACK
GARANCIA
Pafund
HYRJA
18 Muaj 18 Muaj 12 Muaj 12 Muaj 12 ose 24 Muaj
KLIENTET
SHËRBIMI
Këshilltar Personal
Telefon & Email
Mbështetje
Telefon, Email and Lead Instructor Support Telefon, Email and Live Chat Support
LEXO im
Analizë e plotë
Lexoni rishikim të plotë Lexoni rishikim të plotë Lexoni rishikim të plotë Lexoni rishikim të plotë Lexoni rishikim të plotë Lexoni rishikim të plotë
Get Started FILLO TANI FILLO TANI FILLO TANI FILLO TANI FILLO TANI FILLO TANI

Gleim Rishikimi i CIA-s (Gradë: #1)

Gleim cia

Vlerësimi i përgjithshem:

Sigurisht Përfshin Këshilltar Personal: Nëse jeni regjistruar në kurse prep Gleim-së, ju nuk do të duhet të paguajnë për një mësues, sepse secili nxënës është caktuar këshilltarin e tyre shumë vetë. Këshilltari juaj do t'ju ndihmojë të krijojë një plan studimi dhe përgjigjen për çdo pyetje ju mund të keni në lidhje me procesin e provimit të CIA-s ose materialet e studimit. Kontaktoni këshilltarin tuaj nëpërmjet telefonit ose email sa herë që keni nevojë për një dorë ndihmë.
Të mëdha Pyetje Banka: Kursi Gleim online përfshin 3,000+ pyetjet me shumë zgjedhje dhe studentët mund të përdorin banka të mëdha provë për të krijuar teste praktike me porosi. Ju mund të filtruar pyetjeve praktikë nga numri dhe lloji, ose të përjashtojë pyetje ju tashmë keni dhënë përgjigje për të bërë tuaj të studiuar më efikase. Shpjegime të hollësishme përgjigje janë përfshirë edhe.
Në dispozicion në spanjisht: Sigurisht Gleim s shqyrtim tani është gjithashtu në dispozicion në spanjisht. Nëse jeni duke planifikuar për të marrë provimin CIA-s në spanjisht, kjo ka kuptim për të ushtruar me materiale spanjolle studimore për të përgatitur veten. Pyetjet praktikë mund të shihet në anglisht dhe spanjisht.
Final Rishikimi provimin: Mënyra Provimi Rehearsal ofron studentëve mundësi për të përgatitur me një test të kompjuterizuar që është praktikisht identike me provimin aktuale të CIA-s. Merrni atë të paktën një javë para datës aktuale tuaj provimit. Ajo simulon mjedisin aktuale provim duke përfshirë 100 pyetje me zgjedhje të shumëfishta të cilat duhet të plotësohen në 3.5 orë. Kjo është një provë e shkëlqyer fustan për ditën e madhe!

SHKO TE SHQYRTIMI Gleim CIA-s

Powers Resources CIA Review (Gradë: #2)

Vlerësimi i përgjithshem:

Praktika Pyetjet: PRC provides you with more than 3,700 multiple choice practice questions AND explanations to why each answer is either correct or incorrect. You will be able to write notes and compile new test sessions with your marked, incorrect, or unattempted questions.
flashcards: Instead of having to pay extra for flashcards, PRC includes over 2,800 e-flashcards. You will be able to organize them by high, medium, and/or low priority. And, there’s space for you to keep notes!
Mock Exams: At the end of every CIA Part, you will have two mock exams where you can practice all you’ve learned in a way that mimics the real CIA exam. This is essential when you are conducting your final review and want to practice your understanding in a real CIA exam layout and functionality.
No Video Lectures: PRC does not have any video lectures. You must read the textbook in order to review the material, which is not ideal for visual learners.

GO TO PRC CIA REVIEW

Gryfina CIA Rishikimi (Gradë: #3)

Vlerësimi i përgjithshem:

Learning adaptive: Gryfin offers an adaptive program that automatically adjusts to make sure you focus on key strengthening opportunities by testing you with more questions in areas you can grow the most.
Çmim i ulët: Gryfin offers an affordable solution to your test review needs. Çmimi është e shoqëruar me një garanci të kalojë dhe mbështetjen e-mail, gjë që e bën kjo pako një marrëveshje më të mirë.
100% Pass Guarantee: Gryfin offers a unique pass or refund guarantee. Përveç garancisë kalojë, në qoftë se abonimi juaj shkon jashtë, ndërsa ju jeni duke studiuar, ju mund të ri-blerë kursin në një 50% zbritje.
Nuk Leksione Video: Gryfin CIA Rishikimi është ofruar vetëm online dhe nuk ka Video ligjërata. Që nga kompania beson në mësim të përshtatura, Gryfin ju ofron me material, teston njohuritë tuaja mbi materialin në fjalë, dhe pastaj ju udhëzon përsëri në temat që kanë nevojë për më shumë punë.

GO TO GRYFIN CIA REVIEW

Wiley Rishikimi i CIA-s (Gradë: #4)

ciaexcel Wiley

Vlerësimi i përgjithshem:

Mobile App: Wiley është një nga kompanitë e pakta në këtë grup që ofron një app celular për të studiuar në-e-shko më i përshtatshëm për klientët me qasje në një iPhone ose iPad. Studentët mund të krijojë kartat shënim për të ndihmuar ata të mësojnë përmendësh i koncepteve themelore, Seksione të veçanta bookmark, Kerko me fjalen, kudo që janë dhe sa herë që ata të kenë kohë.
Madh Test Banka: Wiley CIA Test Banka përfshin më shumë se 5,300 pyetje dhe përgjigje në total për të gjitha tri pjesët e provimit. Përdorni bankën provë për të krijuar pakufizuar, përshtatur teste praktika dhe ndjekur progresin tuaj dhe performancën. Ju mund të regjistroheni për të marrë 24 orë të lirë, qasje të pakufizuar në Bankën Test për të provoni atë për veten tuaj.
Nuk ka Video Ligjëratat apo Udhëzim Jetojnë: Ky kurs online nuk përfshin leksione apo qasje në instruktorë për studentët të cilët kanë nevojë për ndihmë shtesë ose shpjegime më të detajuara. Studentët do të kenë për të mbuluar materialin në tekstet shkollore dhe të përfunduar pyetjet e praktikës vetë dhe mbështetet në përgjigjet që janë dhënë për të sqaruar ndonjë problem apo pyetje.
Asnjë App për Android: Përdoruesit e Android janë jashtë fat në qoftë se ata duan komoditetin e studimit nga tabletë tyre ose telefonin me një app dedikuar, sepse app celular është në dispozicion vetëm për pajisjet iOS.

SHKO TE SHQYRTIMI WILEY CIA-s

IIA Sistemi Learning CIA-s (Gradë: #5)

images

Vlerësimi i përgjithshem:

Program fleksibël: Një gjallërim të këtij programi është periudha e gjatë e qasjes. Vetë-studim Kit e plotë përfshin dy vjet të plota të qasjes në kursin dhe të gjitha materialet e studimit për secilën nga 3 pjesët e provimit të CIA-s. Kjo do të thotë që ju mund të ndani deri materialin dhe të marrë kohën tuaj duke u përgatitur për secilën pjesë të provimit në ritmin tuaj.
Online Studimi Tools: Mjete interaktive në internet ndihmojë nxënësit të përcaktojë se çfarë ata duhet të studiojnë. Një diagnostikuese para-testi u mundëson studentëve të identifikojnë përparësitë dhe dobësitë dhe funksion SmartStudy mund të përdoret për të krijuar një plan individual të studimit. Kuize në fund të çdo kapitulli dhe post-teste tregojnë se sa shumë informata ju keni memorizuar dhe çfarë ju duhet të shpenzojnë më shumë kohë shqyrtimit.
I shtrenjtë: Sistemi Learning CIA është një nga kurset më të kushtueshme në treg, dhe ju thjesht nuk e merrni atë shumë për paratë tuaja. Mungesa e karakteristika më të përparuara që janë të përfshirë në shumicën e konkurrentëve’ Kurset e bën të vështirë për të justifikuar $875 tag çmimi.
Kufizuar Demo and Poor Analytics: Edhe pse nuk është një demo të lirë, ju nuk do të merrni qasje në të gjitha pjesët e kursit. Ju mund të merrni një të shkurtër, udhëzuar turne të faqes dhe karakteristikat e tij dhe për të marrë një paraqitje e shkurtër dhe kapitullin shembull teksteve shkollore. Reagime në performancën tuaj dhe progresit është gjithashtu i kufizuar, edhe pse ka disa mjete online diagnostikuese që të ju ndihmojë të identifikojnë dhe subjektet tuaja fortë dobëta.

Mësoni Më Tepër Rreth CIA LEARNING SYSTEM

Lambers Rishikimi i CIA-s (Gradë: #6)

Lambers CIA

Vlerësimi i përgjithshem:

DVD Leksione: Shqyrtim Lambers CIA është vetëm një nga kurset e trajnimit që përfshin video për të gjithë 3 pjesë të provimit. Këto janë në dispozicion si një seri video ose si shkarkohen mësime iPod DVD. Çdo mësim është mësuar nga një instruktor me përvojë dhe merr rreth 60 minuta. Shikojnë si qindra probleme janë zgjidhur hap pas hapi, dhe të rishikojë regjistrimet sa herë që ju duhet të kuptoni konceptet.
Shqyrtimi Audio: Lambers caters për nxënësit audio-vizuale duke ofruar një kurs audio përveç DVD ligjëratave, Pyetjet praktikë, dhe testet e praktikës. Lambers Audio Courseware shërben si një shtojcë studimi. Ky opsion kurs përfshin CD për të shkarkuar në kompjuterin tuaj që pastaj mund të synced me iPods ose lojtarët MP3 portativ.
Çmim: Ky është një kurs shumë të shtrenjta. Ju do të paguani $1,800 për vetëm DVD dhe Software Test Prep (përfshin materiale studimore për të gjitha tri pjesët e provimit). Çdo veçori shtesë është me çmim të veçantë, do të thotë se ju do të keni për të shpenzuar edhe mbi $2,500 të kenë qasje në të gjitha opsionet e kursit.
Teknologji vjetëruar dhe Faqes: Informacioni në faqen e internetit Lambers është i vjetëruar dhe pult sigurisht nuk qartë qenë redesigned në shumë vite. Nëse ju nuk bëni kujdes në lidhje me përdorimin teknologjinë më të fundit, faqet e kursit janë funksionale, por disa studentët mund të pyes veten se sa shpesh materialet dhe kurrikula janë përditësuar dhënë ndjehen të modës së vjetër të faqes, DVD, dhe audio.

Mëso më shumë rreth RISHIKIM Lambers CIA-s

Gleim-cia-rishikim-ad

Shkarko CIA Rishikimi Courses Breakdown

Kurse CIA Prep Praktika Pyetjet Çmim
Gleim Rishikimi i CIA-s 3,000 $902
PRC CIA 3,700+ $495
Gryfina CIA Rishikimi 2,000+ $357
Wiley CIAexcel 5,300 $319
Sistemi Learning CIA N / A $895
Lambers Rishikimi i CIA-s 3,100 $1,800

Additional Resources to Get You On the Right Track

Not sure you want to become an Certified Internal Auditor? Don’t worry, I’ve got your back! You can check out my CIA vs CPA comparison to find out which is a better fit. Edhe, learn more about other Accounting and Finance certifications: Certified Public Accountant Courses, Certified Financial Analyst Courses, dhe Enrolled Agent Courses and put your future on the right track! If you have any specific CIA questions, just drop a comment below and I’ll personally help you find the right course for you!

Përmbledhje
Review Date
Reviewed Item
Mirë Kurset Rishikimi i CIA-s
Author Rating
51star1star1star1star1star

Related Posts

24 përgjigje
 1. Abdulaziz
  Abdulaziz thotë:

  Hi Bryce,

  Thanks për këtë faqe interneti, kjo është me të vërtetë e dobishme dhe ajo më inkurajoi për të marrë certifikatën e CIA-s sa më shpejt që unë të përfundojë CFE tim. Megjithatë, Kam vënë re se ju nuk e keni përfshirë Sistemit CIA Learning e IIA në kurset tuaja shqyrtim. A keni përdorur ndonjëherë?

  Unë jam duke kërkuar për shkak se unë ishte duke planifikuar për të marrë të Sistemit të mësuarit të CIA-s e IIA-së, por tani kam dyshime për këtë ide dhe unë jam duke menduar për të marrë Gleim vend.

  Nevojë për këshillën tuaj.

  Të fala,

  Abdulaziz

  përgjigje
  • Bryce
   Bryce thotë:

   Hi Abdulaziz,

   Jo unë nuk kam testuar se ende Sigurisht, por tani që e solli atë në vëmendjen time unë patjetër do t'i kontaktuar ata dhe të shohim se çfarë mund të bëj. Faleminderit per mbeshtetjen!

   Gëzuar,
   Bryce

   përgjigje
  • Marc M.
   Marc M. thotë:

   Unë u përpoq të sistemit të mësuarit e IIA-së, por ajo skaduar dhe ata nuk do të shtojë më shumë kohë kështu që unë mund të përfundojë, Unë jam duke shkuar për të provoni një tjetër kurs. Për herë që kam përdorur atë, ajo ishte e kufizuar në burime për të ndihmuar të studioni.

   përgjigje
 2. Jeanette
  Jeanette thotë:

  Hi Bryce,
  Unë aktualisht punoj si Menaxhimi i rrezikut Analisti bërë Sox auditimet (10 yrs). Kam ardhur të gjithë një shumë të pozicioneve si Sox Analist që të kërkojë vërtetimin e CIA-s. Këto janë pozita shumë të larta paguar. Unë jam duke marrë vërtetimin tim CIA-s. Unë kam një diplomë Biznesit, por jo një certifikim Kontabilitet ose CPA. Cili certifikimit do të ju rekomandojmë që në fakt do të jetë një përfitim për karrierën time?

  Faleminderit,

  Jeanette

  përgjigje
  • Bryce
   Bryce thotë:

   Hi Jeanette,
   Tinguj si ju do të përfitojnë më shumë nga një certifikim të CIA-s. Një licencë CPA përfshin shumë më tepër nga një gamë të gjerë temash, por CIA është më e specializuar në subjektin e Auditimit i cili është ku gënjeshtra tuaj përvojë.

   Gëzuar,
   Bryce

   përgjigje
 3. jin sha
  jin sha thotë:

  Hi Bryce,

  Thanks për këtë website.I vënë re se ju nuk e keni përfshirë Hock ndërkombëtar shqyrtim të CIA-s. Cili është më i mirë në mes të Hock ndërkombëtar dhe Gleim?

  Faleminderit
  Jin Sha

  përgjigje
 4. Marinos
  Marinos thotë:

  Hi Bryce,

  Unë u pyesin nëse keni ndonjë më të reja në lidhje me efikasitetin e Sistemit Learning CIA e IIA-së? Unë e kam provuar Gleim dhe edhe pse ajo siguron një funksionalitet të madh / përdorues kurs friendly materialet studimore, etj, Unë nuk e ka bërë aq mirë në provim. Çdo reagimet do të jetë mjaft.

  Faleminderit

  përgjigje
 5. Clara
  Clara thotë:

  Hi Bryce,
  Pse është e shpejtë para Forward Akademia e CIA-s sigurisht rangut No2? I kërkoni në internet, por unë nuk shoh ndonjë shqyrtim në lidhje me këtë kurs.
  Faleminderit,
  Clara.

  përgjigje
 6. kit
  kit thotë:

  Hi Bryce

  Kam provuar të dyja Gleim & Sistemet e mësimit të CIA-s për pjesën 3 por dështoi në të dyja përpjekjet. I lundruar nëpër pjesë 1 & 2 me Gleim. A ka materiale të tjera, specifike për përmbajtjen nga ana 3 që ju mund të rekomandojë për të shtuar këto sisteme? I bëri mirë në kontabilitet, por kreditit librat e kontabilitetit që kam përdorur në lidhje me sistemin e mësimit të CIA-s në përpjekjen time të dytë.

  Shumë faleminderit për faqen e internetit

  përgjigje
  • Bryce
   Bryce thotë:

   Hi,
   A keni provuar material studimi të shpejtë përpara Akademisë ende? Shumë studentë si programet e tyre dhe stilin e kursit të tyre të CIA-s. Unë do të rekomandojë për nënshkrimin e një gjykim të lirë në faqen e tyre dhe të shohim nëse ju pëlqen.

   përgjigje
 7. mona
  mona thotë:

  Hi,

  Unë jam një Teknologjisë së Informacionit Auditor në departamentin e Auditimit të Brendshëm të Bankës së Bahrein dhe Kuvajt. une kam 19 vjet përvojë në të auditimit Sistemet Bankare Financiare.

  Unë kam një BSc në Kontabilitet dhe Shkenca Kompjuterike nga Universiteti i Uellsit. 1994. dhe A CISA time në 2000. Unë jam shumë i zënë, por duke bërë CIA ime është një ëndërr e gjatë duke pritur. me mirësi, Unë do të doja mendimin tuaj mbi atë material studimi duhet të shkoj me dhënë prejardhja ime?

  Në radhë të dytë, nuk kam për të hequr forma përvoja kërkesa mbushur dhe ka përfunduar para se të regjistroheni për provim? ose pasi kam kaluar atë?

  Vlerësojmë përgjigjen tuaj si unë jam i hutuar tërësisht të cilën material studimor unë duhet të fillojë me. Si një fillim kokë, I bleu një libër të pjesës së parë e cila ishte në dispozicion në një bibliotekë kolegj në Bahrein, Powers Burimeve Corporation.

  Faleminderit & Të fala

  përgjigje
 8. medalje
  medalje thotë:

  Hi Byrce

  Unë jam një CPA fundit dhe duke punuar si një auditori të jashtëm. Megjithatë, Unë jam duke kërkuar për kualifikime të tjera për mundësi më të mira për punë. Doja të di nëse kjo është një ide e mirë për të ndjekur CIA dhe në qoftë se cilat janë kushtet e kualifikimit për të njëjtën?

  Duke pritur përgjigjen tuaj.

  Të fala

  përgjigje
 9. dritë
  dritë thotë:

  Hi Bryce

  Unë dua për të studiuar e auditimit të brendshëm dhe kam ndërmend të blerë një çantë këtë javë shumë. Unë jam i interesuar në Fast Forward një Akademisë për shkak se ajo është e lirë dhe që i dhanë vendin e 2. Unë kam qenë duke shkuar nëpër popull e tyre të lira dhe unë tashmë si popull, por unë jam pak i hutuar në se librat e tyre të shpejtë janë të shkarkohen ose unë gjithmonë duhet të hyni në llogarinë time për të hyrë në ato. Kështu që unë mendoj pyetja ime e vërtetë është do të jem në nevojë për qasje të vazhdueshme në internet për mua për të studiuar?

  Të fala

  përgjigje
 10. MAHESHKUMAR
  MAHESHKUMAR thotë:

  Mora Pjesa CIA-s 3 kohët e fundit. une deshtova. Rezultati im ishte 546. I mbështetur në Gleim Online dhe tekstet. Pyetjet e pyeti nevojitet marrëveshje e madhe e të kuptuarit të koncepteve dhe thjesht njohuri sipërfaqësore të këtyre provuar të jetë e pamjaftueshme. Të gjitha pse CIA Syllabus për Pjesa 3 përmend se shumica e seksione janë testuar në nivelin e vetëdijes përvoja ime ishte ndryshe. Unë nuk jam i sigurt nëse për përpjekje tjetër e cila do të jetë tani pas 90 ditë duhet të i mbështeten vetëm në Gleim ose referoju një burim tjetër..

  përgjigje
  • Tim C
   Tim C thotë:

   Hi MAHESHKUMAR:

   I dështuar Pjesa 3 hera e parë, si dhe, por ka kaluar në përpjekjen time të dytë disa javë më parë. Për të gjitha tre pjesë, I përdorur Gleim internet kurse dhe Wiley internet prep provë dhe libra. unë pajtohem–Gleim është shumë sipërfaqësore, por libri Wiley është mënyrë shumë e mbingarkuar me informacion deri në pikën e të qenit e madhe. Dhe nuk e tij shumë mirë me shkrim për qëllime të marrjes në provë. Për përpjekje tim të dytë në pjesën e 3, I kam kursin Exammatrix dhe libër. Ajo që më ndihmoi ishte se ju mund të shtypura pyetjeve, kështu që çdo herë që kam humbur një të tillë, I shtypur përgjigje dhe ka punuar me problemin. Edhe, pyetjet online janë ndër-referohen librit, kështu që ju mund të kërkoni burimin dhe shikoni përgjigjen në kontekst. Kur ju merrni kursin në internet, që ju të merrni një version PDF i librit, por ju duhet të paguajë ekstra për një kopje–Unë e bëri dhe e gjeti atë përshpejtuar gjërat, sepse unë mund të mbaj pyetjen up në ekranin tim duke lexuar librin.

   përgjigje
   • Janae
    Janae thotë:

    Si jeni simpati matricës provimit? I përdorur Hock artempt tim të parë, Gleim përpjekja ime e dytë, dhe tani unë jam vetëm i dëshpëruar. Unë dua një program që do të më ndihmojë të kalojë testin. I bëri mirë në të gjitha analizat e mia Gleim praktikë kështu e kuptoj unë, Unë vetëm duhet të kuptoj se si të aplikoni atë në pyetje të vështira provimit.

    përgjigje
  • ngas
   ngas thotë:

   nate,

   Nëse ju keni të holla shkojnë me Gleim, nëse ju jeni në një buxhet të shkuar me Akademinë Fast Forward. Mirë e fat!

   -Ekipi Crush CIA

   përgjigje
 11. Ali
  Ali thotë:

  hi,

  une kam 8 Years experience in Internal Audit and now decided to pass CIA. I do not face any problem while working, good knowledge but once start study the result is reversed.
  I need your advise.
  Të fala,
  Ali

  përgjigje
  • amy sears
   amy sears thotë:

   Ali,
   Studying for the CIA is different than having years of experience in CIA topics. You may have more practice in certain topics while others are more complex than you remember. It takes some getting used to when you have to start rigorously studying again after being out of the academic arena for several years. Be patient with yourself and find a review course that matches your learning style. Maybe look for a course that has a well known support system, like Gleim’s personal counselor feature. Paç fat!

   përgjigje

Lini një Përgjigju

Dëshironi të bashkohet me diskutim?
Ndjehen të lirë për të kontribuar!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

© Copyright 2017 CrushTheCIAExam.com. Të gjitha të drejtat e rezervuara.