Last Updated:Januari 18, 2018
Bryce Welker
This post contains references to products from one or more of our advertisers. We may receive compensation when you click on links to those products. For an explanation of our Advertising Policy, visit this page.

Nduwur 6 CIA Review Courses of 2017If becoming a Certified Internal Auditor is in your future, the best thing you can do to ensure your success is find a solid CIA Review Course. With the countless CIA course options out there, it’s hard to identify which CIA study materials will best help you in preparing for the exam.

So here’s the good news – I have personally tested every major CIA exam prep course on the market so you don’t have to! The CIA course comparison chart below will help you figure out which course best fits your needs.

Make an informed decision and don’t waste time! Use my comparison chart and individual CIA review breakdowns to significantly cut your study time and pass faster!

Compare the Top 6 Best CIA Exam Prep Courses & Discounts of 2018 Below:

Exam CIA
Kursus
Ludwig CIA Review Wiley cia iia cia learning system review Lambers CIA Telekomunikasi
Rankings #1 #2 #3 #4 #5 #6
Sakabèhé
RATING
COMPANY Ludwig CIA Review Wiley CIA Telekomunikasi Gryfina CIA Review Powers Resources CIA Review Sistem Learning CIA Lambers CIA Telekomunikasi
Rega $949 $902

Get Coupon

$375 $319
show kupon
$427 $357
show kupon
$495 $396 $895 $1,800+
Laku
Pitakonan
3,000 5,300 2,000+ 3,700+ N / A 3,100
VIDEO
Kuliah
REVIEW AUDIO
KURSUS
Ya – $700 Ekstra
Dhuwit BACK
Njamin
Unlimited
ACCESS
18 Sasi 12 Sasi 12 Sasi 18 Sasi 12 utawa 24 Sasi
CUSTOMER
SERVICE
Penasehat pribadi
Telpon & email
Dhukungan
Telpon, Email and Live Chat Support Telpon, Email and Lead Instructor Support
MACA MY
NGGATHELI FULL
Maca Review Full Maca Review Full Maca Review Full Maca Review Full Maca Review Full Maca Review Full
Miwiti START NOW START NOW START NOW START NOW START NOW START NOW

Ludwig CIA Review (Situs: #1)

Gleim cia

RATING OVERALL:

Course Kalebu Penasehat Personal: Yen sampeyan ndhaftar Kursus terusan Ludwig kang, sampeyan ora perlu mbayar kanggo tutor amarga saben mahasiswa wis diutus penasihat banget dhewe. Penasihat bakal mbantu nggawe rencana sinau lan njawab pitakonan sampeyan kudu bab proses ujian CIA utawa bahan sinau. Hubungi penasihat liwat telpon utawa email kapan sampeyan perlu tangan ngewangi.
Gedhe Pitakonan Bank: Mesthi online Ludwig kang kalebu 3,000+ macem-macem pitakonan pilihan lan siswa bisa nggunakake bank test gedhe kanggo nggawe tes laku adat. Sampeyan bisa nyaring laku pitakonan miturut nomer atom lan jinis, utawa ngilangi pitakonan sampeyan wis mangsuli kanggo nggawe sinau luwih efisien. Rinci penjelasan jawaban sing uga klebu.
Kasedhiya ing Spanyol: Ludwig kang review mesthi saiki uga kasedhiya ing Spanyol. Yen sampeyan planning kanggo njupuk ujian CIA in Spanish, iku ndadekake pangertèn kanggo laku karo bahan sinau Spanyol kanggo nyiapake dhewe. Laku pitakonan bisa katon ing loro Inggris lan Spanyol.
Final Exam Telekomunikasi: Mode Exam Rehearsal nawakake mahasiswa kesempatan kanggo nyiapake karo test komputerisasi sing sakbenere podho rupo kanggo ujian CIA nyata. Njupuk ing paling siji minggu sadurunge tanggal ujian nyata. Iku simulates lingkungan ujian nyata dening kalebu 100 pitakonan kaping-pilihan sing kudu rampung ing 3.5 jam. Iki minangka sugih gladhen banget kanggo dina amba!

GO TO GLEIM CIA REVIEW

Wiley CIA Telekomunikasi (Situs: #2)

wiley ciaexcel

RATING OVERALL:

App Mobile: Wiley iku salah siji saka sawetara perusahaan ing grup iki sing nawakake app seluler kanggo nggawe sinau on-the-go luwih trep kanggo klien karo akses kanggo iPhone iPad utawa. Siswa bisa nggawe SIM cathetan kanggo wong apal konsep penting, tetenger bagean tartamtu, search by keyword, ngendi lagi lan kapan padha duwe wektu.
Ageng Test Bank: Ing Wiley CIA Test Bank kalebu luwih saka 5,300 pitakonan lan jawaban total kanggo kabeh telung bagean saka ujian. Gunakake bank test kanggo nggawe Unlimited, selaras tes laku lan trek kemajuan lan kinerja. Sampeyan bisa mlebu nganti njaluk 24 jam free, akses Unlimited Test Bank kanggo nyoba metu dhewe.
Ora Video Kuliah utawa Live Instruction: Mesthi online iki ora kalebu ceramah utawa akses kanggo instruktur kanggo mahasiswa sing perlu bantuan tambahan utawa penjelasan luwih rinci. Siswa bakal kanggo nutupi materi ing buku-buku lan ngrampungake laku pitakonan ing dhewe lan gumantung ing jawaban sing kasedhiya kanggo njlentrehake masalah utawa pitakonan.
Ora App for Android: Kedhaftar Android sing metu saka luck yen padha arep penak sinau saka tablet utawa telpon karo app darmabakti, amarga app seluler mung kasedhiya kanggo piranti iOS.

GO TO WILEY CIA REVIEW

Gryfina CIA Review (Situs: #3)

RATING OVERALL:

Adaptive Learning: Gryfin offers an adaptive program that automatically adjusts to make sure you focus on key strengthening opportunities by testing you with more questions in areas you can grow the most.
Murah: Gryfin offers an affordable solution to your test review needs. Regane wis gegandhengan karo njamin pass lan support email, kang ndadekake paket menehi hasil luwih apik.
100% njamin pass: Gryfin offers a unique pass or refund guarantee. Saliyane sing njamin pass, yen langganan nganggo metu nalika sampeyan lagi sinau, you can re-purchase the course at a 50% discount.
Ora Kuliah Video: Gryfin CIA Review ana online mung lan ora duwe ceramah video. Wiwit perusahaan pracaya ing learning adaptif, Gryfin menehi sampeyan karo materi, Tes kawruh ing materi ngandika, lan banjur nuntun sampeyan bali menyang topik-topik sing perlu liyane karya.

GO TO GRYFIN CIA REVIEW

Powers Resources CIA Review (Situs: #4)

RATING OVERALL:

Laku Pitakonan: PRC provides you with more than 3,700 multiple choice practice questions AND explanations to why each answer is either correct or incorrect. You will be able to write notes and compile new test sessions with your marked, incorrect, or unattempted questions.
flashcards: Instead of having to pay extra for flashcards, PRC includes over 2,800 e-flashcards. You will be able to organize them by high, medium, and/or low priority. And, there’s space for you to keep notes!
Mock Exams: At the end of every CIA Part, you will have two mock exams where you can practice all you’ve learned in a way that mimics the real CIA exam. This is essential when you are conducting your final review and want to practice your understanding in a real CIA exam layout and functionality.
No Video Lectures: PRC does not have any video lectures. You must read the textbook in order to review the material, which is not ideal for visual learners.

GO TO PRC REVIEW

IIA System Learning CIA (Situs: #5)

images

RATING OVERALL:

Program fleksibel: Salah siji saka tunjangan saka program iki periode akses dawa. Timer sinau Kit Full kalebu loro taun kebak akses menyang mesthi lan kabeh bahan sinau kanggo saben 3 bagéan saka ujian CIA. Iki tegese sampeyan bisa dibagi wiwitan materi lan njupuk wektu nyepakaké kanggo saben bagéan saka ujian ing jangkah dhewe.
Online Tools Study: Pribadi online Interactive siswa nemtokake apa padha kudu sinau. A diagnostik wis test ngidini mahasiswa kanggo ngenali kekiyatan lan kelemahane lan fitur SmartStudy bisa digunakake kanggo nggawe rencana individu sinau. Ing Mrikso ing pungkasan saben bab lan kirim-tes nuduhake carane akeh informasi sing wis apal lan apa sing ngirim nglampahi wektu liyane Reviewing.
Larang: Sistem Learning CIA yaiku salah siji saka kursus liyane larang regane ing pasar, lan mung padha ora njaluk sing akeh kanggo dhuwit. Lack fitur liyane linuwih sing kalebu ing paling saingan’ Kursus ndadekake angel kanggo mbecikake $875 price tag.
Limited Demo lan Apik Analytics: Senajan ana Tur free, sampeyan ora bakal njaluk akses menyang kabeh bagean mesthi. Sampeyan bisa njupuk cendhak, dipandu demo saka situs lan fitur lan njaluk sak klebatan lan bab umpamane buku. Saran kinerja lan kemajuan uga winates, senadyan ana sawetara pribadi diagnostik online sing mbantu ngenali lan subjek kuat weakest.

Sinau luwih lengkap babagan SISTEM NIAGA CIA

Lambers CIA Telekomunikasi (Situs: #6)

lambers cia

RATING OVERALL:

DVD Kuliah: Review Lambers CIA yaiku salah siji saka mung Kursus sing kalebu training video kanggo kabeh 3 bagéan saka Exam. Iki kasedhiya minangka seri video utawa minangka didownload Kursus iPod DVD. Saben pawulangan memulang dening Instructor experienced lan njupuk bab 60 menit. Watch atusan masalah ditanggulangi langkah dening langkah, lan maneh rekaman minangka asring sing kudu ngerti konsep.
Audio Telekomunikasi: Lambers caters kanggo siswa audio-visual dening aturan mesthi audio saliyane kanggo DVD ceramah, laku pitakonan, lan tes laku. Lambers Audio Courseware serves minangka tambahan sinau. Pilihan iki mesthi kalebu CD kanggo download kanggo komputer sing bisa nyelarasake karo iPods utawa pemain hotspot MP3.
price: Iki mesthi arang banget larang. Sampeyan bakal mbayar $1,800 kanggo mung DVDs lan Software Test Prep (kalebu bahan sinau kanggo kabeh telung bagean saka ujian). Saben fitur tambahan diregani dhewe, meaning sing bakal nglampahi uga liwat $2,500 duwe akses kanggo kabeh opsi mesthi.
Teknologi kuna lan jeneng: Informasi website Lambers wis kuna lan Dashboard mesthi wis temenan ora wis redesigned akeh taun. Yen sampeyan ora Care babagan nggunakake teknologi paling anyar, kaca mesthi sing fungsi, nanging sawetara mahasiswa uga kepengin weruh carane asring bahan lan kurikulum sing dianyari diwenehi aran lawas-gaya saka situs, dvds, lan audio.

LEARN MORE ABOUT LAMBERS CIA REVIEW

Ludwig-cia-review-ad

Best CIA Review Courses Breakdown

CIA Prep Courses Laku Pitakonan price
Ludwig CIA Review 3,000 $902
Wiley CIA 5,300 $319
Gryfina CIA Review 2,000+ $357
PRC CIAexcel 3,700+ $495
Sistem Learning CIA N / A $895
Lambers CIA Telekomunikasi 3,100 $1,800

Additional Resources to Get You On the Right Track

Not sure you want to become an Certified Internal Auditor? Don’t worry, I’ve got your back! You can check out my CIA vs CPA comparison to find out which is a better fit. Uga, learn more about other Accounting and Finance certifications: Certified Public Accountant Courses, Certified Financial Analyst Courses, lan Enrolled Agent Courses and put your future on the right track! If you have any specific CIA questions, just drop a comment below and I’ll personally help you find the right course for you!

Ringkesan
Review Date
Reviewed Item
Best kursus CIA Telekomunikasi
Author Rating
51star1star1star1star1star

Posts Related

Hak Cipta © 2018 CrushTheCIAExam.com. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.