Si për t'u përgatitur për provimin Certified Auditorit të Brendshëm

Ju keni gozhdohem poshtë atë shkallë, clocked në ndonjë përvojë serioze e punës, ka punuar prapanicë tuaj jashtë për këtë letër të mirë të referencës, dhe tani janë gati për të trajtuar provimin CIA-s. Ky është hapi juaj i fundit për t'u bërë një auditor të brendshëm të certifikuar dhe të filluar karrierën tuaj të re. Për të përgatitur në mënyrë adekuate për këtë provim ju do të duhet për të krijuar një plan solid të studimit, të shqyrtojë të gjithë materialit të studimit në mënyrë efikase, and get yourself in the right